Orioli Aromatherapy proffesional use za obične smrtnike!

O NAMA

Orioli Candles & Art je obiteljska tvrtka s velikim ciljevima osnovana 2014. godine. Osnovna ideja 2014. godine bila ručno izrađen ‘Hrvatski suvenir’ koji  je prepoznat kvalitetom ručne izrade i inovativnošću u hrvatskom dizajnu.

Osluškujući potrebe i želje klijenata u 2015. godini pokrećemo liniju dekorativnih svijeća i svijeća ‘zahvalnica’ za posebne prilike (poslovni prijemi, vjenčanja, krštenja itd.).

Naše poslovanje se ponovo proširuje u veljači 2016. kada pokrećemo liniju ‘Luxury personalized gift’ poklona namijenjenu luksuznim hotelima koji posvećuju iznimnu pažnju svakom gostu. Ručno izrađeni pokloni s personaliziranim rukom ispisanim imenom gosta temelje se na aromaterapiji mirisnih svijeća po želji naručitelja.

Najnovija linija proizvoda ‘Luxury massage candles’ predstavlja sinonim za luksuz. Svijeće za masažu su napravljene od najfinijih i najkvalitetniji eteričnih ulja najpoznatijih svjetskih proizvođača Pranaroma, Aroma zone i Oshaidi te organskog soja voska. Proizvodi su isključivo namijenjeni za Luksuzne Hotele (4 i 5 zvjezdica), te luksuzne wellness i spa oaze.

DOŽIVITE ČAROLIJU ORIOLI AROMATERAPHY MASAŽNIH SVIJEĆA I PLOČICA

Prije 400 000 godina prvi puta smo ukrotili vatru koja nam je promijenjala živote.

Danas smo i mi u Orioli labarataoriju, ukrotiti vatru i pretvorili je u užitak za sva Vaša čula, djelujući na vašu fizičku, emocionalnu, mentalnu i duhovnu razinu.

Holističkim pristupom prateći svjetski trend istupili smo korak dalje, stvorili smo Orioli masažnu svijeću koristeći isključivo Organski Soja Vosak i 100% prirodna i čista eterična ulja iz Pranaroma, Aroma zone i Oshaidi.

Orioli masažne pločice napravljene su isključivo od Organskog Soja Vosak, 100% prirodna i čista eterična ulja, Shea butter, cacao buter, Kukui oil i Apricot kernal. 

IZ ORIOLI LABORATORIJA

Iz Orioli laboratorija dostupna su dva proizvoda:

  • Luxury aromatherapy massage candles
  • Masažne pločice

LUXURY AROMATHERAPY MASSAGE CANDLES

Orioli ‘aromatherapy massage candles’ zahvaljujući vatri pretvaraju se u masažno ulje, zavodeći sva vaša osjetila. Igra sjenki svijeća odvodi Vas u opuštajuću atomosferu. Čaroban miris esencije bilja nježno zavodi vaš njuh dok dodir terapeuta opušta svaki mišić na vašem tijelu.

Sensual 

Neka vas inspirira snaga ljubavi i senzualnosti, bilo jutro, podne ili noć. Dozvolite si dan u pozitivom duhu, izbacite sve što vas tišti i uživajte u mirisnom svijetu bez stresa, napetosti i problema. Neka za vas kormilo preuzmu zavodljivi  ylan-ylanga, strastveni patchouli i opuštajuća slatka naranča.

Wake up, snake up

Čudotvorna formula dobrog raspoloženja, vitalnosti i energije. Priuštite si Wake up, Snake up prije noćnog izlaska, važnog poslovnog sastanka ili tek tako. Citrusna nota bergamota i grejpfruta, te umjerenost bazilike i đinđera podići će vaš adrenalin dajući dodatnu snagu organizmu.

ORIOLI MASAŽNE PLOČICE

Čarolija se krije u malim stvarima iz kojih izniknu velike čuda. Naše masažne pločice vode vas u svijet mirisne čarolije, revitaliziranog tijela i jačeg duha.

Stress Reliver

Oslobodite se stresa, prodišite punim plućima, i uživajte. Život je prekratak da sav teret nosite na ramenima, otpustite napetost i uronite u mir. Pripremite se za nove izazove.

ANIS, KADULJA I MUŠKATNI ORAŠČIĆ

Sensual

Neka vas inspirira snaga ljubavi i senzualnosti. Dozvolite si dan u pozitivnom duhu, izbacite sve što vas tišti i uživajte u mirisnom svijetu bez stresa, napetosti i problema.

YLAN-YLANGA,PATCHOULI I SLATKA NARANČA

Calming massage

Umorni ste, bole vas mišići, dan je bio dug i naporan? Opustite svoje umorne mišiće i pripremite se za nove izazove.

BOR, EUKALIPTUSI I KAMILICA

A sleep massage

Kod nas nesanica ne postoji. Opustite svoje tijelo, smirite svoje misli i utonite u revitalizirajući san za vaše tijelo i dušu.

MAŽURAN, BOR I MANDARINA

Shake up

Čudotvorna formula dobrog raspoloženja, vitalnosti i energije. Priuštite si Shake up prije noćnog izlaska, važnog poslovnog sastanka ili tek tako. Podignite svoj adrenalin i dajte snagu svom organizmu.

METVICA, MUŠKATNA KADULJA, YLANG-YLANG