Vukovarski leptirići uz Orioli the Original

Ovoga prosinca učinite dobro djelo – donirajte udruzi Vukovarski leptirići te pritom ostvarite popust na originalnu Orioli čizmicu!

Dobrota i radost Božića trebali bi trajati više od samo jednog dana ili mjeseca u godini. Isto tako, udruga Vukovarski leptirići treba Vašu pomoć ne samo 19. studenog, već tijekom cijele godine. Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju Vukovarski leptirići pomaže u unapređenju kvalitete života, medicinske i socijalne zaštite djece s poteškoćama u razvoju i njihovih obitelji na području grada Vukovara.

Mi iz Orioli the Original napravili smo ono u čemu smo najbolji – pripremili smo za male štićenike udruge poklone – naše Orioli čizmice do vrha napunjene slatkišima, a pozivamo Vas da se u našu akciju uključite i Vi!

Božićne čizmice donacija vukovarski leptirići

Od 6. do 16. prosinca 2021. za svaku Vašu donaciju Vukovarskim leptirićima od 30 (ili više) kuna možete nabaviti Orioli čizmicu za Vašeg najdražeg malca s posebnim popustom po cijeni od samo 100 kuna! Dizajn i ime na čizmici birate Vi, a mi garantiramo da ćemo Vam je isporučiti prije Božića 2021!

Požurite – broj čizmica je ograničen, a Vukovarski leptirići trebaju Vašu pomoć!

Donaciju možete ostvariti ovdje:

https://www.vukovarski-leptirici.hr/donatori-donacije/