Moje ime je Jelena Orioli i brend ORIOLI THE ORIGINAL moje je “dijete”. Naša je misao vodilja pružiti našim klijentima unikatnost, ručni rad te pri tome održati hrvatsku tradiciju i povijest.

U našem salonu specijaliziranom za krštenja roditelji dolaze s djecom kojoj uzimamo mjere kako bi na dotad najvažnijem događaju u njihovom životu – na sakramentu krštenja – sve bilo savršeno – od odjeće, svijeća za krštenje, košuljica i zahvalnica.

Počastite se i priuštite si neku od svijeća iz naše mirisne kolekcije.

Nešto što svakoj kući daje poseban štimung i toplinu su svakako mirisne svijeće iz naše kolekcije. One su sve – samo ne obične, a nastaju posebnom ručnom izradom.

Nalijevanjem u kalupe pod određenom temperaturom eko-voska dobivamo rustičnost u samoj izradi, stijenovi su pamučni, a boje i mirisi certificirani i ne škode zdravlju. Bez svijeća nema romantike – one su magične i zaokupljuju sva naša osjetila.

Kako se radi o ručnoj izradi, u mogućnosti smo ispuniti svaku Vašu želju te je posebno prilagoditi Vašoj želji i ideji – bojom, mirisom, oblikom i veličinom.

Iz laboratorija ORIOLI THE ORIGINAL izašla je i luksuzna kolekcija sapuna za aromaterapiju. Radimo ih iz najkvalitetnijih sastojaka nabavljenih kod provjerenih proizvođača. Kako se naši dragi muškarci ne bi osjećali zapostavljeno osmislili smo i posebnu kozmetiku "Edward's beard" namijenjenu njezi brade.

Puno smo razmišljali i istraživali kako bismo našim ženskim i muškim klijentima mogli pružiti dašak glamura koji inače možete naći samo u najluksuznijim hotelima. Sada se i u toplini Vašeg doma možete prepustiti aromaterapijskom specijalitetu – masažnim svijećama i posebnim pločicama.

Čovjek je vatru prvi put ukrotio prije 400 000 godina. Vatra nam je promijenila živote i donijela korist i napredak čovječanstvu. I mi u laboratoriju ORIOLI THE ORIGINAL odlučili smo ukrotiti vatru i pretvoriti je u poseban užitak za sva Vaša čula, a to su naše svijeće za masažu. Koristeći ovaj proizvod osjetit ćete posebno djelovanje na Vašoj fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini.

I dalje ćemo pomno osluškivati Vaše ideje i želje te svjetske trendove – svakodnevno smišljamo nešto novo i tako obogaćujemo našu ponudu.