Orioli the Original od sada na novoj adresi!

U samom srcu starog gradskog centra Jastrebarskog, na adresi Braće Kazić 4, na mjestu gdje se nalazila rodna kuća jednog od najvećih Jaskanaca u povijesti, tvorca Banovine Hrvatske Vladka Mačeka, Orioli the Original dočekuje Vas u još većem prostoru, s još većom ponudom svega na što ste već navikli kad je ovaj popularni hrvatski brand u pitanju.

Orioli the Original

Orioli the Original

Sve za krštenje

Sve za krštenje

Bajkovit prostor namješten drvenim “kućicama” u kojima se skrivaju najljepše haljinice i najmedenija odjelca osvaja svojim tonovima svijetlo-sive i bež pa se bez problema možete opustiti i u miru razgledati sve što Orioli the Original nudi.

Orioli salon sve za krštenje

Nadaleko poznati te cijenjeni i izvan Hrvatske kompleti za krštenja sastoje se od svijeća za krštenje i svega potrebnog za veliki dan malih princeza i prinčeva – u Orioli showroomu mogu se naći krsne košuljice, već spomenuti veliki izbor haljina i odijela, kapice, cipelice, čarape, trake za kosu, krunice od staklenih perli s imenom djeteta

bojanke, slikovnice, platnene igračke i mekane dekice iz nove kolekcije

Za malo veće klinceze i klince tu su bojanke, slikovnice, platnene igračke i mekane dekice iz nove kolekcije “Nebeski snovi“

Ovdje još jednom moramo spomenuti da je sve u “Orioli the Original” concept storeu izrađeno ručno u Hrvatskoj, a za sve su korišteni ekološki, prirodni materijali.

Orioli the Original

Posebno osvajaju tek dizajnirani i načinjeni mekani platneni ruksaci za vaše malce koji tek kreću u vrtić i na svoje prve slobodne aktivnosti.

Platneni ruksaci

Svaki ruksak može biti personaliziran i, prema afinitetima Vas i Vašeg mališana, prilagođen željama kupca.

Poseban kutak showrooma namijenjen je luksuznim Orioli aroma svjetiljkama koje će od svakog doma učiniti mjesto za opuštanje i odmor, a bit će i savršen poklon za baš svaku priliku.

Aroma svjetiljke

Tu su i mirisne svijeće svih oblika i neodoljivih mirisa, a sve što ćete naći u ponudi Orioli the Original može biti obogaćeno i Vašom vlastitom idejom i stilom.

Mirisne svijeće

Uz svijeće za krštenje, tražene su mirisne svijeće “zahvalnice” za kumove, bake, djedove i ostale goste. Mirisne svijeće u originalnoj staklenoj ambalaži idealan su poklon i za poslovne partnere i suradnike.

Program prirodne kozmetike “Aromaterapija by Orioli” osvaja svojim jednostavnim dizajnom i ekološkim, potpuno neškodljivim sastojcima. Svijeće, sapuni i pločice za aromaterapiju i masažu napravljeni su od najfinijih ulja za aromaterapiju, a pomoću njih idealno okruženje za wellness ili spa možete napraviti u vlastitom domu.

Edward’s Beard

Izuzetno je popularna i posebna Orioli the Original kozmetika “Edward’s Beard” namijenjena njezi brade.

Orioli the Original

Raskošni senzualni komplet BOX42 namijenjen je romantičarima jer u kutiji uz luksuznu mirisnu svijeću dolazi i boca kvalitetnog vina te dvije kristalne čaše.

Zahvalnice moj prvi božić

U Orioli the Original concept storeu uskoro ćete moći nabaviti i neodoljive “Welcome Baby” setove te već legendarno super popularne božićne čizmice koje su se prošle godine gotovo sasvim rasprodale već u listopadu!

Orioli the original Orioli salon

No, idemo malo po malo. Svratite do Jastrebarskog i prepustite se magiji Orioli the Original ili pak zavirite na webshop.

Kod “Orioli the Original” čarolija nikad ne prestaje – jer oni stvaraju zadovoljne kupce!