Orioli Candles & Art je obiteljska tvrtka osnovana u ožujku 2014. godine. Osnovna ideja je ručno izrađen ‘Hrvatski suvenir’ koji će biti prepoznat svojom kvalitetom ručne izrade i inovativnošću u hrvatskom dizajnu.

Već u prvoj godini osnivanja sudjelujemo na Božićnim sajmovima te u narednim godinama nastavljamo započetu tradiciju.

Osluškujući potrebe i želje naših klijenata u 2015. godini pokrećemo liniju dekorativnih svijeća i svijeća ‘zahvalnica’ za posebne prilike kao što su poslovni prijemi, vjenčanja, krštenja i druge prigode.

Dvije godine nakon osnivanja tvrtke prepoznata je naša originalnost i inovativnost te se samim time i naše poslovanje proširuje. U veljači 2016. pokrećemo liniju personaliziranih luksuznih poklona ‘Luxury personalized gift’ namijenjenu luksuznim hotelima koji prepoznaju vrijednost svakog gosta. Svi pokloni se izrađuju ručno, a temelje se na aromaterapiji mirisnih svijeća po želji naručitelja. Ručno ispisano ime gosta samu personalizaciju stavlja na višu razinu. Liniju ‘Luxury personalized gift’ kao hrvatskog suvenira prepoznao su hoteli Esplanade, Westin i Sheraton u Zagrebu.

Najnovija linija proizvoda brenda ‘Orioli’, je ‘Orioli Aromatherapy’, luksuzne svijeće za aromaterapiju i masažu. Svijeće su napravljene od najfinijih i najkvalitetniji ulja za aromaterapiju poznatih francuskih proizvođača. Promocija je održana na sajmu kozmetike ‘Dodir Pariza’ održanog 09. i 10. 04. 2016. u Beogradu. Proizvod je namijenjen luksuznim hotelima, wellness i spa centrima, koji žele svoju ponudu upotpuniti luksuzom i pružiti klijentu vrhunski kraljevski tretman.

Vizija

Postati referentno ime za ručno izrađeni ‘Hrvatski suvenir’ koji se ističe dizajnom, inovativnosti i prepoznatljivosti.

Misija

Predstaviti javnosti ‘Hrvatski suvenir’ koji će izgledom i kvalitetom izrade nadmašiti sva očekivanja kao vrhunski proizvod jedinstvenog i prepoznatljivog dizajna koji je spoj tradicionalne ručne izrade i modernog dizajna u skladu s najvišim europskim standardima.