SVIJEĆE ZA PRVU PRIČEST – KOMPLET ZA PRVU PRIČEST – VATRA

Svijeće za Prvu svetu pričest odlikuju se minimalizmom u dizajnu , tehnikom foliotiska , te prepoznatljivim elementima prve pričesti u pleksiglasu. Luksuzan BOX za Prvu svetu pričest odlikuje se pomno biranim detaljima. Sadrži: svijeću personaliziranu imenom djeteta i datumom Prve svete pričesti, personaliziranom krunicom od staklenih perli te našom autorskom Mojom prvom Biblijom, idealan je poklon za malene prvopričesnike, koji su već upoznati sa Biblijskom tematikom starog i novog zavjeta , a priče mogu od sada i sami čitati uz zanimljive ilustracije.

U ponudi je samo svijeća ili kompletan BOX , posvetu za krunicu naravno možete napisati sami ili se prepustiti našem istančanom ukusu.

U narudžbi molimo upisati ime djeteta, te datum prve pričesti.

40,00 105,00 
Unesite tekst za prikaz na proizvodu
Osnovna cijena
Dodatne opcije
Ukupno
Tablica veličina

Euharistija ili pričest ili Presveti oltarski sakrament kršćanski je sakrament. Ustanovio ga je  Isus na Posljednjoj večeri kao “spomen-čin” svoga potpunog predanja i žrtvovanja. Euharistija je izvor svih ostalih sakramenata, zato što je u euharistiji u najpotpunijem smislu prisutan Isus Krist od kojeg svi sakramenti dobivaju spasiteljsku snagu. 

Ona je žrtva Tijela i Krvi Gospodina Isusa koju je on ustanovio da ovjekovječi tijekom stoljeća žrtvu Križa, sve dok ponovno ne dođe, povjerivši Crkvi spomen-čin svoje Smrti i Uskrsnuća.

 


 

Dodatne informacije

Varijacije

Svijeća, BOXDostava

Besplatna iznad 500 kuna

Povrat

Moguć povrat 14 dana

Plaćanje

Sigurno online plaćanje

Korisnička podrška

Savjeti i informacije
SVIJEĆE ZA PRVU PRIČEST – KOMPLET ZA PRVU PRIČEST – VATRA
www.orioli.hr koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje vašeg e-commerce iskustva. Koristeći ovu web stranicu pristaješ na našu Politiku Zaštite Podataka.
Pročitaj više