KOLEKCIJA WONDERFUL WORLD – BLUE OCEANIA

KOLEKCIJA WONDERFUL WORLD – BLUE OCEANIA

Može li išta biti ljepše od slatkog tropskog mirisa ananasa, kokosa i ruma usred hladnog zimskog dana? Naša “Plava Oceanija” prebacit će Vas barem načas na divnu tropsku plažu, uz koktele s ledom i valove koji zapljuskuju obalu. Svjež, slatki miris jabuke i limuna pomiješat će se sa senzualnim zelenim tonovima kako biste se usred zimskog dana u svojoj sobi odjednom našli na toploj plaži u sjeni palme. Miris će vas ponijeti na otoke u blizini Australije čija će bujna vegetacija i topla klima razbuditi i odmoriti vaša čula od buke velegrada, hladnoće, magle i kiše.

Poklon set sastoji se od Aroma svjetiljke i mirisnog soya voska. Svi mirisi i boje koji su korišteni certificirani su i koriste se u farmaceutskoj industriji za izradu kozmetike i samim time neškodljivi su za ljudsko zdravlje.

U ponudi je zemljano crna ili bakrena svjetiljka.

Najljepši poklon

OBRADUJTE VAŠE PRIJATELJE ILI SEBE JEDNOM OD NAŠIH AROMA SVJETILJKI, A MI ĆEMO POKLON SA VAŠOM OSOBNOM POSVETOM PERSONALIZIRATI UPRAVO ZA VAS.

Pod odjeljkom personalizacija upisati koji svjetiljku želite.

41,50 
Unesite tekst za prikaz na proizvodu
Osnovna cijena
Dodatne opcije
Ukupno
Tablica veličina

 

Dodatne informacije


Dostava

Besplatna iznad 500 kuna

Povrat

Moguć povrat 14 dana

Plaćanje

Sigurno online plaćanje

Korisnička podrška

Savjeti i informacije
KOLEKCIJA WONDERFUL WORLD – BLUE OCEANIA
www.orioli.hr koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje vašeg e-commerce iskustva. Koristeći ovu web stranicu pristaješ na našu Politiku Zaštite Podataka.
Pročitaj više