MOJA PRVA BIBLIJA

Upoznajte Vaše najdraže mališane sa svevremenskim pričama Starog i Novog zavjeta! Neka već od svog rođenja rastu u vjeri i odrastaju uz priče koje već vjekovima krijepe dušu i pozivaju na mir, radost i pomirenje.
Orioli the Original “Moja prva Biblija” idealna je za čitanje djeci prije spavanja jer su biblijske priče prilagođene dječjem uzrastu, a uz ilustracije oslikane u tehnici akvarela Vaš princ ili princeza na najbolji će način uploviti u svijet Adama, Eve, Noe, Isusa, anđela i svih ostalih junaka kršćanstva.

Prelistaj Moju prvu Bibliju na linku

40,00 48,00 
Unesite tekst za prikaz na proizvodu
Osnovna cijena
Dodatne opcije
Ukupno
Tablica veličina
 
 

“Moja prva Biblija” u cijelosti je osmišljena, napisana i oslikana u našoj tvornici snova, a tiskana je i ručno uvezena s puno ljubavi – i to sve made in Croatia ?

Idejna začetnica ovog projekta i urednica knjige je Jelena Orioli

autorica teksta je književnica Klementina Škrabe

ilustracije i grafičku pripremu potpisuje Vesna Baričević

132 strane tiskane na 150 g mat kunsdrucku, ručno uvezana.

U ponudi je personalizirana Biblija imenom djeteta po cijeni od 50 eura, ili Biblija luksuzan box koji sadrži: Personaliziranu Bibliju, personaliziranu kutiju, bookmarker sa molitvama, te personaliziranu krunicu po cijeni od 60 eura


 

Dodatne informacije

Varijacije

Biblija, Biblija Box


Dostava

Besplatna iznad 500 kuna

Povrat

Moguć povrat 14 dana

Plaćanje

Sigurno online plaćanje

Korisnička podrška

Savjeti i informacije
MOJA PRVA BIBLIJA
www.orioli.hr koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje vašeg e-commerce iskustva. Koristeći ovu web stranicu pristaješ na našu Politiku Zaštite Podataka.
Pročitaj više