KOLEKCIJA SPIRITUS SANCTUS ( DUH SVETI ) – KAMEN

Neka Vas blagoslov Duha Svetoga čuva i štiti uz svjetlost krsne svijeće i čitanje “Moje prve Biblije” u sve dane djetinjstva Vašeg djeteta!
Duh Sveti uvijek je uz Vas i Vaše dijete da Vas hrabri i osnažuje svakoga dana, u dobru i u zlu. U našoj novoj kolekciji inspiriranoj darovima treće božanske osobe, Duha Svetoga, uz krsnu svijeću i “Moju prvu Bibliju” koje su ekskluzivno dizajnirane i izrađene u cijelosti u Hrvatskoj, možete naći i personaliziranu krunicu, krsnu košuljicu i maramicu.
Nadamo se da će blagoslovom Duha Svetoga na Vas, Vaše dijete i sve Vaše bližnje doći mir, spokoj, nada, mudrost, razum, jakost, znanje, pobožnost i ljubav.
Neka Duh Sveti ostane uvijek uz Vas!

U cijeni kompleta od 130 EURA dolazi svijeća za krštenje dimenzija 6,5×30 cm, košuljica i maramica,personalizirana krunica od staklenih perli, te personalizirana Moja prva Bibija i sve to u luksuznij kutiji.

U narudžbi molimo upisati ime djeteta i prezime djeteta te datum krštenja.

40,00 130,00 
Unesite tekst za prikaz na proizvodu
Osnovna cijena
Dodatne opcije
Ukupno
Tablica veličina

KRŠTENJE JE PRVI, OSNOVNI, TEMELJNI SAKRAMENT CRKVE
Krist ga je ponudio svima da imaju život vječni. Krštenje je sakrament vjere. Krštenje je najveći milosni dar Presvetog Trojstva koji čovjek prima nakon ulaska u život. Po sakramentu krštenja od nebeskog Oca primamo Duha posinjenja i ubrajamo se u djecu Božju. Isus nas u svojoj Krvi po sakramentu krštenja pere od grijeha – istočnog i osobnih. Krštenjem čovjek postaje novo stvorenje, nanovo rođeno iz vode i Duha Svetog te se po njemu ugrađujemo u kraljevsko svečeništvo i postajemo narod Bogu stečen. Po krštenju smo za Boga vezani – postajemo njegova draga svojina. Ovaj sakrament je početak životnog hoda čovjeka prema vječnom sjedinjenju s Bogom u ljubavi, u nebu. Krštenje je temelj i vrata ostalim sakramentima i milostima koje nam oni dijele.

Naši mali “anđeli” zaslužuju smo najbolje! Svijeće za krštenje kao i naši kompleti za krštenje ručni su rad izrađeni sa puno ljubavi i pažnje. Krsne svijeće izrađujemo ručno ( tradicionalnim postupkom nalijevanja vrućeg voska u kalupe ). Krsni kompleti – krsne košuljice također su ručni rad poznat kod naših baka pod nazivom “Šlinganje”, jer naše bake su vrijednim rukama tkale našu povijest kroz narodne nošnje. I mi smo u našim kompletima za krštenje ili samo svijećama za krštenje zadržati duh izvornosti i tradicije kroz moderan design.

Web shop: svijeća i košuljica za krštenje

Obratite nam se s povjerenjem jer ćemo svaku Vasu ideju kompletića za krštenje ili samo svijeće za krštenje pretvoriti u bajku za Vašeg malog “anđela”.


 

Dodatne informacije

Varijacije

Svijeća zlatni foliotisak, Komplet zlatni foliotisak, Svijeća srebrni foliotisak, Komplet srebrni foliotisakDostava

Besplatna iznad 500 kuna

Povrat

Moguć povrat 14 dana

Plaćanje

Sigurno online plaćanje

Korisnička podrška

Savjeti i informacije
KOLEKCIJA SPIRITUS SANCTUS ( DUH SVETI ) – KAMEN
www.orioli.hr koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje vašeg e-commerce iskustva. Koristeći ovu web stranicu pristaješ na našu Politiku Zaštite Podataka.
Pročitaj više