KOLEKCIJA EARTH – KARLA

Prvobitni kršćanski motivi i ljepota čiste jednostavnosti nadahnuli su našu novu limitiranu Earth kolekciju kompleta za krštenja u kojem uz svijeću, haljinicu i krunicu možete pokloniti i “Moju prvu Bibliju” – ujedno i prvu Bibliju u cijelosti napisanu, nacrtanu i otisnutu u Hrvatskoj, prilagođenu djeci i mladim obiteljima.

Stvarajući našu novu kolekciju Earth misao vodilja bila nam je napraviti nešto jednostavno, prirodno i nadahnjujuće. Jer, manje je često više, a prava ljepota nalazi se u jednostavnosti. Ako želite da komplet za krštenje u kojem će svoj prvi sakrament primiti Vaš princ ili Vaša princeza bude napravljen s puno ljubavi i pažnje od prirodnih materijala (juta, drvo i kamen) – tada je naša Earth kolekcija idealna baš za Vas! Vraćamo se prirodi, drevnim biblijskim materijalima i motivima koji se koriste još od vremena u kojem je živio Isus – janje, križ, sidro i puno ljubavi prema svemu što je dobro, čisto i sveto – baš kao i sakrament krštenja s kojeg uspomene ostaju cijeli život.

U cijeni kompleta od 135 EURA dolazi svijeća za krštenje dimenzija 6,5×30 cm, ručno vezena košuljica i maramica, personalizirana krunica od kamenih perli sa drvetom, te personalizirana Moja prva Bibija i sve to u luksuznij kutiji.

U narudžbi molimo upisati ime djeteta i prezime djeteta te datum krštenja.

40,00 135,00 
Unesite tekst za prikaz na proizvodu
Osnovna cijena
Dodatne opcije
Ukupno
Tablica veličina

KRŠTENJE JE PRVI, OSNOVNI, TEMELJNI SAKRAMENT CRKVE
Krist ga je ponudio svima da imaju život vječni. Krštenje je sakrament vjere. Krštenje je najveći milosni dar Presvetog Trojstva koji čovjek prima nakon ulaska u život. Po sakramentu krštenja od nebeskog Oca primamo Duha posinjenja i ubrajamo se u djecu Božju. Isus nas u svojoj Krvi po sakramentu krštenja pere od grijeha – istočnog i osobnih. Krštenjem čovjek postaje novo stvorenje, nanovo rođeno iz vode i Duha Svetog te se po njemu ugrađujemo u kraljevsko svečeništvo i postajemo narod Bogu stečen. Po krštenju smo za Boga vezani – postajemo njegova draga svojina. Ovaj sakrament je početak životnog hoda čovjeka prema vječnom sjedinjenju s Bogom u ljubavi, u nebu. Krštenje je temelj i vrata ostalim sakramentima i milostima koje nam oni dijele.

Naši mali “anđeli” zaslužuju smo najbolje! Svijeće za krštenje kao i naši kompleti za krštenje ručni su rad izrađeni sa puno ljubavi i pažnje. Krsne svijeće izrađujemo ručno ( tradicionalnim postupkom nalijevanja vrućeg voska u kalupe ). Krsni kompleti – krsne košuljice također su ručni rad poznat kod naših baka pod nazivom “Šlinganje”, jer naše bake su vrijednim rukama tkale našu povijest kroz narodne nošnje. I mi smo u našim kompletima za krštenje ili samo svijećama za krštenje zadržati duh izvornosti i tradicije kroz moderan design.

Web shop: svijeća i košuljica za krštenje

Obratite nam se s povjerenjem jer ćemo svaku Vasu ideju kompletića za krštenje ili samo svijeće za krštenje pretvoriti u bajku za Vašeg malog “anđela”.


 

Dodatne informacije

Varijacije

Svijeća, KompletDostava

Besplatna iznad 500 kuna

Povrat

Moguć povrat 14 dana

Plaćanje

Sigurno online plaćanje

Korisnička podrška

Savjeti i informacije
KOLEKCIJA EARTH – KARLA
www.orioli.hr koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje vašeg e-commerce iskustva. Koristeći ovu web stranicu pristaješ na našu Politiku Zaštite Podataka.
Pročitaj više