ORIOLI
orioli@orioli.hr
Dostupno

NEBESKI SNOVI – MJESEČEVI SNOVI

250,00 kn

Od sada u našoj ponudi NEBESKI SNOVI!

Želja nam je potaknuti ljubav prema čitanju i uživanju u pričama kod naših najmlađih te povezati naše mališane s njihovim najdražima putem knjiga i bajki. Za bebe i malu djecu izuzetno je korisno i blagotvorno vrijeme koje roditelji, bake i djedovi provode s njima čitajući im prije spavanja, a sjećanje na ta druženja i bliskost dijeljenja priča i slikovnica grije, snaži i hrabri i djecu i odrasle kroz cijeli život.
Zbog toga u našoj ponudi od sada možete naći jedinstvene limitirane poklon-pakete NEBESKI SNOVI. Paket se se sastoji od jastuka/igračke (birajte između plavih ili ružičastih pastelnih tonova) te popularne slikovnice ugledne književnice Sonje Zubović – ” Mjesečevi snovi” ili “Ježica Vici u šumskoj češljaonici”. Poklon dolazi u prigodnoj vrećici/kutiji, slikovnica ima tvrde korice i ilustracije nježnih boja, a jastuk je ručno izrađen od 100 % pamuka te je punjen antialergijskim punjenjem. Prema Vašoj želji, na jastuk ćemo ručno izvesti ime Vašeg djeteta.
Sonja Zubović, popularna zagrebačka književnica i pjesnikinja, članica je Društva hrvatskih književnika i Slavenske akademije za književnost i umjetnost. Autorica je 24 knjige, a piše poeziju za djecu i odrasle, romane, pripovjetke, radio drame i slikovnice. Bavi se i likovnom umjetnošću, osnivačica je Umjetničke organizacije Tekston, od 2015. uspješno vodi popularni projekt “Poezija to-go”, a od prošle godine projekt “Poezija u gradu”.
Poklon paket NEBESKI SNOVI idealan je dar za klince i klinceze koji će tako zavoljeti čitanje i priče od malih nogu!

Uz svaki kupljeni ukrasni jastuk mjesec, zvijezdu ili oblak na dar vam poklanjamo priče za djecu Ježica Vici ili Mjesečevi Snovi!
Odaberi ime za Jastuk Nebeski snovi i pokloni najbolju priču.

Varijacije

Jastuk Oblak, Jastuk Mjesec, Jastuk Zvijezda