KOLEKCIJA WONDERFUL WORLD – MYSTIC ASIA

KOLEKCIJA WONDERFUL WORLD – MYSTIC ASIA

Uz našu “Mističnu Aziju” naći ćete se usred indijske tržnice začina, a Vaš nos osjetit će mirise najfinijijih specijaliteta istočnjačke kuhinje. Misli će vam krenuti prema spokoju tibetanskih hramova i nepreglednih vrhunaca Mount Everesta, uz opuštajući miris sandalovine, tamjana i orijenta. Zapuhnut će vas miris nježne orhideje Singapura, lice će vam zagrijati sunce južne Azije, pod rukama će vam biti topli pijesak tajlandskih plaža, a ako zatvorite oči, osjetit ćete prisutnost Sveta tri kralja koji svoje vrijedne, miomirisne poklone s Dalekog istoka nose Djetetu rođenom u Betlehemu.

Poklon set sastoji se od Aroma svjetiljke i mirisnog soya voska. Svi mirisi i boje koji su korišteni certificirani su i koriste se u farmaceutskoj industriji za izradu kozmetike i samim time neškodljivi su za ljudsko zdravlje.

U ponudi je zemljano crna ili bakrena svjetiljka.

Najljepši poklon

OBRADUJTE VAŠE PRIJATELJE ILI SEBE JEDNOM OD NAŠIH AROMA SVJETILJKI, A MI ĆEMO POKLON SA VAŠOM OSOBNOM POSVETOM PERSONALIZIRATI UPRAVO ZA VAS.

Pod odjeljkom personalizacija upisati koji svjetiljku želite.

41,50  (312,68 kn)
Unesite tekst za prikaz na proizvodu
Osnovna cijena
Dodatne opcije
Ukupno
Tablica veličina

 

Dodatne informacijeDostava

Besplatna iznad 500 kuna

Povrat

Moguć povrat 14 dana

Plaćanje

Sigurno online plaćanje

Korisnička podrška

Savjeti i informacije
KOLEKCIJA WONDERFUL WORLD – MYSTIC ASIA
www.orioli.hr koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje vašeg e-commerce iskustva. Koristeći ovu web stranicu pristaješ na našu Politiku Zaštite Podataka.
Pročitaj više