KOLEKCIJA WONDERFUL WORLD – SILK ROAD

KOLEKCIJA WONDERFUL WORLD – SILK ROAD

Senzualna aroma 1001 priče arapskih noći povest će Vas na “Put svile” gdje će Vas opiti egzotični miris elegantnog, mekanog i nježnog mirisa “cvijeta nad cvjetovima”, Ylang Ylanga. Put će vas povesti drevnim stazama kojima su u pričama kročili šarmantni Aladin, prekrasna Šeherezida, snalažljivi Sinbad, Ali Baba i njegovih 40 razbojnika. Od jugoistočne Europe, Arabije i Perzije miris zamotan u najmekaniji svileni šal odvest će vas sve do Indije, Mongolije i Kine. A sve to u toplini vašeg doma!

Poklon set sastoji se od Aroma svjetiljke i mirisnog soya voska. Svi mirisi i boje koji su korišteni certificirani su i koriste se u farmaceutskoj industriji za izradu kozmetike i samim time neškodljivi su za ljudsko zdravlje.

U ponudi je zemljano crna ili bakrena svjetiljka.

Najljepši poklon

OBRADUJTE VAŠE PRIJATELJE ILI SEBE JEDNOM OD NAŠIH AROMA SVJETILJKI, A MI ĆEMO POKLON SA VAŠOM OSOBNOM POSVETOM PERSONALIZIRATI UPRAVO ZA VAS.

Pod odjeljkom personalizacija upisati koji svjetiljku želite.

41,50 
Unesite tekst za prikaz na proizvodu
Osnovna cijena
Dodatne opcije
Ukupno
Tablica veličina

 

Dodatne informacije


Dostava

Besplatna iznad 500 kuna

Povrat

Moguć povrat 14 dana

Plaćanje

Sigurno online plaćanje

Korisnička podrška

Savjeti i informacije
KOLEKCIJA WONDERFUL WORLD – SILK ROAD
www.orioli.hr koristi kolačiće (cookies) za poboljšanje vašeg e-commerce iskustva. Koristeći ovu web stranicu pristaješ na našu Politiku Zaštite Podataka.
Pročitaj više