ORIOLI
orioli@orioli.hr
Dostupno

SAPUN „PLAY ON„

75,00 kn

Kategorija:

SAPUN “PLAY ON”

Bez ljubavi nema sreće. Voljeti sebe i voljeti druge to je čar postojanja. Rasplamsajte strast, želju i ljubav u sebi. Sapun je idealan za korištenje u dvoje, no ukoliko još niste našli svoju bolju polovicu trk na tuširanje i PLAY ON.
INGREDIENTS: olive oil, coconut oil, apricot kernal oil, vitamin E, pure essential oils of: sweet orange, bergamot, ylang ylang

Pakiranje: 60 ml

 

MASLINOVO ULJE (Olea oil)
Maslinovo ulje po kemijskom sastavu najsličnije je sebumu zbog čega brzo prodire u kožu. Hidratizira kožu, smanjuje upale, svrbež i osipe, pomaže u sprečavanju pojave akni, djeluje umirujuće na kožu, te sprečava perutanje.
KOKOSOVO ULJE (Cocos nucifera)
Čudesan dar prirode koji se koristi za njegu cijelog tijela. Kokosovo ulje ima snažno antivirusno i antibakterijsko djelovanje. Sadrži veliku količinu vitamina E, pomaže kod smanjivanja infekcije kože, usporava starenje kože, brzo se upija u kožu i pruža joj razne vitamine i minerale.
ULJE KOŠTICA MARELICE (Prunus armeniaca)
Ulje koštica (sjemenki) marelice obnavlja stanice kože, aktivira izmjenu tvari, obnavlja vlagu. Korisno za tretiranje osjetljive, suhe, dehidrirane i zrele kože. Djelovanje ulja na kožu: ublažava i uklanja ozbiljne kožne probleme, izglađuje fine linije i bore, pomaže pri zacjeljivanju opekotina od sunca, sprečava i smanjuje iritacije i svrbež, omekšava tvrdu kožu na stopalima i laktovima, štiti od sunca i vjetra, ujednačava ten, smanjuje masni sjaj i ožiljke, vraća koži elastičnost.
VITAMIN E
Ovo ulje ima antioksidativna svojstva, zbog antioksidativnih svojstava usporava znakove starenja. Kada se nanosi na kožu ono sprječava djelovanje slobodnih radikala, te stoga i oštećenja koja mogu nastati na koži. Također, ulje vitamina E djeluje protuupalno.
Ovo je ulje učinkovito hidratantno sredstvo. Pomaže koži u zadržavanju prirodne vlažnosti i sprječava prevelik gubitak tekućine iz tijela. Zato je iznimno povoljno za osobe sa suhom i umornom kožom. Dnevna primjena ulja vitamina E može učiniti čak i jako suhu kožu zdravom i nahraniti ju. Koža vrlo brzo upija ulje vitamina E pa se izglađuju štete uzrokovane UV zračenjem.
BERGAMOT – Citrus bergamia
Djelovanje: antibakterijsko, antiifektivno, antiseptično, antispazmodično, antivirusno, umirujuće, sedativno, uzbuđujuće, fotosenzitirajuće, psihostabilizirajuće.
Njegov miris djeluje umirujuće i stabilizirajuće, koristi se nakon teških situacija za balans emocija. Nosi emocije sreće, radosti, veselja, sigurnosti, entuzijazma. Opušta i smanjuje živčanu napetost i stres, pomaže mirno usnuti, podiže raspoloženje i budi želju za životom, olakšava iskazivanje i prihvaćanje emocija. Koristi se u borbi protiv nesanice, uznemirenosti i tjeskobe. Umanjuje emocije ljutnje, bijesa, straha, panike, očaja.
SLATKA NARANČA – Citrus sinensis
Djelovanje: antiinflamatorno, antidepresivno, antiseptičko, antispazmotičko i sedativno.
Slatka naranča potiče sreću i veselje, umiruje misli, umanjuje osjećaj tuge, tjeskobe i pretjerane brige.
YLANG-YLANG – Cananga odorata
Djelovanje: antidiabetičko, antiseptičko, antispazmodično, snižava krvni tlak, afrodizijak, sedativno.
Njegov miris omogućuje nam da se prepustimo tjelesnim užicima, jača samopouzdanje, sigurnost i altruizam i omogućuje nam da se lakše nosimo s emocijama ljutnje, ljubomore i krivnje.
Mjere opreza: ne nanositi nerazrijeđeno na kožu i sluznice. Nije za oralnu upotrebu, čuvati dalje od dohvata djece. Ovo ulje je vrlo sigurno za upotrebu.